Αποχαιρετιστήρια γιορτή

Αποχαιρετιστήρια γιορτή

Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 18:30 Ετοιμαστείτε να καμαρώσουμε τα παιδιά μας που θα μας παρουσιάσουν σε συνεργασία με τους δασκάλους της Δημιουργικής Απασχόλησης ένα δρώμενο που θα μας ταξιδέψει...

Αγορά κιτ Ρομποτικής

Αγορά κιτ Ρομποτικής

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά 13 κιτ ρομποτικής για το τμήμα ΤΠΕ (Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας).   

  • Αποχαιρετιστήρια γιορτή

    Αποχαιρετιστήρια γιορτή

  • Αγορά κιτ Ρομποτικής

    Αγορά κιτ Ρομποτικής

Αναβολή των Δραστηριοτήτων Λόγω Καιρικών Συνθηκών

Αγαπητοί γονείς, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι,

Σε συνέχεια της έκτακτης ανακοίνωσης του Δημάρχου Αλίμου, Κου. Ανδρέα Κονδύλη, καθώς και της Περιφερειάρχης Αττικής Κα. Δούρου, ότι σήμερα Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2017 όλα τα σχολεία του Δήμου Αλίμου θα παραμείνουν κλειστά λόγω των έντονων καιρικών συνθηκών, το Δ.Σ. Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων, αποφασίζει, για την ασφάλεια των μαθητών να μην πραγματοποιηθούν οι δραστηριότητες στο σχολείο μας σήμερα Παρασκευή 17/11/2017 και αύριο Σάββατο 18/11/2017.Τρίτη
12
Δεκεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.32
Δύση: 17.03
Τελευταίο Τέταρτο
Σπυρίδωνος Τριμυθούντος, Αλεξάνδρου Ιεροσολύμων, Ιωάννου Ζιχνών

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.