Αποχαιρετιστήρια γιορτή

Αποχαιρετιστήρια γιορτή

Παρασκευή 16 Ιουνίου στις 18:30 Ετοιμαστείτε να καμαρώσουμε τα παιδιά μας που θα μας παρουσιάσουν σε συνεργασία με τους δασκάλους της Δημιουργικής Απασχόλησης ένα δρώμενο που θα μας ταξιδέψει...

Αγορά κιτ Ρομποτικής

Αγορά κιτ Ρομποτικής

Το Δ.Σ. του Συλλόγου αποφάσισε να προχωρήσει στην αγορά 13 κιτ ρομποτικής για το τμήμα ΤΠΕ (Τεχνολογίες της Πληροφορίας και Επικοινωνίας).   

  • Αποχαιρετιστήρια γιορτή

    Αποχαιρετιστήρια γιορτή

  • Αγορά κιτ Ρομποτικής

    Αγορά κιτ Ρομποτικής

Τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου η Γιορτή του Πολυτεχνείου

Αγαπητοί γονείς θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι, η γιορτή του Πολυτεχνείου θα γίνει τη Δευτέρα 20 Νοεμβρίου 2017, το πρώτο διδακτικό δίωρο από την Ε' τάξη και στη συνέχεια θα γίνουν κανονικά τα μαθήματα. Η πρωινή υποδοχή, οι υπόλοιπες τάξεις και το Ολοήμερο θα λειτουργήσουν κανονικά.

Η είσοδος για τους γονείς που ενδιαφέρονται να παρακολουθήσουν τη γιορτή θα ανοίξει αμέσως μετά την προσευχή.Τρίτη
12
Δεκεμβρίου
2017
Ανατ.: 07.32
Δύση: 17.03
Τελευταίο Τέταρτο
Σπυρίδωνος Τριμυθούντος, Αλεξάνδρου Ιεροσολύμων, Ιωάννου Ζιχνών

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.