"Η Μάσκα του διαδικτύου" κέρδισε το 1ο Βραβείο!

  Το σχολείο μας έλαβε μέρος στο διαγωνισμό "Go Bubble 2018: Ένα τραγούδι για την ασφάλεια".  Οι μαθητές της Πέμπτης τάξης με τη δασκάλα της μουσικής, Κα. Νίκη Γκαρίπη, τραγούδησαν το κομμάτι "Η...

Έκθεση Βιβλίου

Έκθεση Βιβλίου

Σήμερα 15 Απριλίου 2019, ξεκινάει η έκθεση βιβλίου στο χώρο του σχολείου μας! Η έκθεση θα διαρκέσει έως και το Σάββατο 20 Απριλίου 2019 με μπαζάρ χειροποίητων λαμπάδων και πασχαλινών...

  • "Η Μάσκα του διαδικτύου" κέρδισε το 1ο Βραβείο!

  • Έκθεση Βιβλίου

    Έκθεση Βιβλίου

Τακτοποίηση Οικονομικών Οφειλών

Αγαπητοί γονείς, 

Παρακαλούμε όσοι δεν έχουν πληρώσει τις δραστηριότητες, όπως εξοφληθούν άμεσα και πριν το Πάσχα, για να προβούμε σε πληρωμή των δασκάλων.

Παρατηρείται μεγάλος αριθμός παιδιών να έχουν αρκετές οφειλές, και σας παρακαλούμε όπως τακτοποιηθούν άμεσα για την ομαλή εξέλιξη των δραστηριοτήτων.

Επιπλέον, το έργο του συλλόγου, ο έξτρα καθαρισμός του σχολείου τις πρωινές ώρες, οι γιορτές, η τελική γιορτή, εξαρτώνται όλα από την ετήσια συνδρομή των 20 ευρώ ανά οικογένεια, αλλιώς δεν μπορούμε να παράγουμε έργο.

Σας περιμένουμε όλους σήμερα στη γενική συνέλευση στις 6 το απόγευμα για να τα παραθέσουμε όλα αναλυτικά.

Εκ του ΔΣΠέμπτη
18
Απριλίου
2019
Ανατ.: 06.49
Δύση: 20.00
Σελήνη
13 ημερών
Ιωάννου, Κοσμά, Ιωάννου Ιωαννίνων

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.