Συντήρηση δαπέδου του σχολείου

Έχει καταγραφεί η ανάγκη αλλαγής του πατώματος μεταξύ πολλών άλλων στο πλαίσιο των γενικότερων κτιριακών βελτιώσεων που θα πρέπει να γίνουν. Καθώς όμως αυτό αφορά την υποχρέωση της οργανωμένης πολιτείας και των φορέων της και μέχρι στιγμής δεν προβλέπεται να αντικατασταθεί το πάτωμα άμεσα τουλάχιστον, αποφασίσαμε με προσωπική εργασία μας να βελτιώσουμε στο βαθμό που μπορούμε τα φθαρμένα πλακάκια.

Κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων διακοπών o Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ασχολήθηκε με την το τρίψιμο και κόλλημα με ειδική δυνατή κόλλα, ώστε τουλάχιστον να ελαχιστοποιήσουμε το ενδεχόμενο πιθανών ατυχημάτων με πλακάκια που προεξέχουν και μετατοπίζονται από τη θέση τους.

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.