1η Πολιτιστική Εξόρμηση: Isabella Rosellini Live on Stage

 

Αγαπητοί γονείς,

Σας καλούμε να συμμετέχετε στην πρώτη πολιτιστική εξόρμηση που προτείνουμε στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών για την παράσταση: Isabella Rosellini Live on Stage Link Link με ελληνικούς υπότιτλους γιατί... Τίποτα δεν συμβαίνει, αν πρώτα δεν ονειρευτούμε…

Η σπουδαία ηθοποιός Ιζαμπέλλα Ροσσελλίνι έρχεται στην Αθήνα με τη νέα της παράσταση που είναι γεμάτη χιούμορ, συναίσθημα και, όπως πάντα, με απέραντη αγάπη για τα ζώα. Απλή, γοητευτική, με υπέροχη χροιά φωνής, χωρίς υπερβολές και άπλετο χιούμορ που προκύπτει από το ίδιο το κείμενο, έρχεται να θέσει και στο κοινό της Αθήνας δημιουργικούς προβληματισμούς.  Πληροφορίες για την παράσταση μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο εδώ.

Η ομαδική κράτηση έχει καλύτερη τιμή, η οποία στην Ε΄ζώνη διαμορφώνεται στα 22 ευρώ για τους ενήλικες και 18 ευρώ για τα παιδιά και τα άτομα άνω των 65 ετών.

Προκειμένου να γίνει η οριστική κράτηση των θέσεων, θα πρέπει οι ενδιαφερόμενοι να δηλώσουν τη συμμετοχή τους και να πληρώσουν το αντίτιμο των εισιτηρίων στην Κα. Έφη Παναγοπούλου, μέχρι και την Δευτέρα  8 Οκτωβρίου 2018. Τηλ επικοινωνίας: 6932606992

 

 

 

 

 

 

 

 

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.