Διοργάνωση Χοροσπερίδας για τα Παιδιά της Έκτης

Το Σάββατο 8/5/2019 ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων διοργανώνει Χοροεσπερίδα για τα παιδιά της έκτης (τάξεις ΣΤ1 & ΣΤ2).

Τα παιδιά θα χορέψουν και θα διασκεδάσουν με μουσική, μπουφέ και αναψυκτικά, μια χορηγία του συλλόγου γονέων παρέα με τους δασκάλους τους Νεκτάριο Κεκερή και Κατερίνα Μυτιληναίου. 

Ευχαριστούμε πολύ τον υποδιευθυντή Κωνσταντίνο Αδαμόπουλο για την μουσική επιμέλεια της χοροεσπερίδας.. Όπως Και τους δασκάλους των 2 τμημάτων για όλη την βοήθεια τους και την χαρά τους να συμμετέχουν μαζί με τα παιδιά.

Ένα μεγάλο μπράβο στην Κατερίνα Παρασκευοπούλου, την ταμία του συλλόγου, που ανέλαβε να φέρει εις πέρας την διοργάνωση της εκδήλωσης.

 

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.