Γενική Συνέλευση

ΘΕΜΑ:  Πρόσκληση σε Έκτακτη  Γενική Συνέλευση Γονέων

Σε συνέχεια της Τακτικής Γενικής Συνέλευσης η οποία πραγματοποιήθηκε στις 23/11/2016, από το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Γονέων & Κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Αλίμου, σας ενημερώνουμε ότι παρουσιάστηκε το πρόγραμμα του απερχόμενου Δ.Σ.  για την 2ετία 2014-16 και έγινε εκτενής ενημέρωση από τον Διευθυντή του σχολείου κο Μπότση για τα θέματα που απασχολούν τη σχολική μας κοινότητα.

Καθώς, εκ παραδρομής η Γενική Συνέλευση δεν είχε οριστεί αρχικά ως εκλογοαπολογιστική και σε συνδυασμό με την χαμηλή συμμετοχή των γονέων, το Δ.Σ. καλεί όλα τα μέλη του σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση με θέμα Προκήρυξη Εκλογών και Υποβολή Υποψηφιοτήτων που θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα εκδηλώσεων του σχολείου την:

Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 και ώρα 19:00 

με θέματα ημερησίας διατάξεως ως ακολούθως για την περίοδο 2014-2016: 

1.Έγκριση Διοικητικού & Οικονομικού Απολογισμού απερχόμενου Διοικητικού Συμβουλίου

2.Εκλογή 3μελούς εφορευτικής επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη νέου:

•Διοικητικού Συμβουλίου του ΣΓ

•Εκπροσώπων για την Ένωση Γονέων

•Εκπροσώπων για τη Συμβούλιο Σχολικής Κοινότητας

•Εκπροσώπου Εξελεγκτικής Επιτροπής

3.Υποβολή υποψηφιοτήτων και δυνατότητα γνωριμίας των γονέων με τους νέους υποψήφιους. 

Δικαίωμα συμμετοχής στη Γενική συνέλευση έχουν όλα τα μέλη του ΣΓ ενώ δικαίωμα εκλογής και ψήφου έχουν τα ταμιακώς ενήμερα μέλη.

Παρακαλούμε ΟΛΟΥΣ τους γονείς του Σχολείου να παρευρεθούν σε αυτή τη γιορτή των Γονέων, δίνοντας την ευκαιρία σε νέους ανθρώπους να συνεχίσουν αυτή την πραγματικά σημαντική προσπάθεια που έχει γίνει τα τελευταία χρόνια στο σχολείο μας και την ευκαιρία να προσθέσουν το δικό τους αποτύπωμα στη βελτίωση του σχολικού μας περιβάλλοντος.

Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη και  τη συνεργασία που επιτύχαμε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αφήνοντας ως παρακαταθήκη για το σχολείο μας ένα σημαντικό έργο που αναδεικνύει την αξία της συλλογικής δράσης, του εθελοντισμού και τελικά το μεγαλείο της αλληλεγγύης. 

 

Με εκτίμηση,

Η Πρόεδρος του Σ.Γ.                                                                                                Η Γενική Γραμματέας

 Θεανώ Καρατζά                                                                                                      Ελένη Βούλγαρη

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.