Σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας από το Ι.Ο.ΑΣ "Πάνος Μυλωνάς"

 Αγαπητοί γονείς,

Για ακόμη μία φορά ο σύλλογος γονέων του σχολείου μας σε συνδυασμό με το σύλλογο διδασκόντων ευαισθητοποιείται σε ένα επίκαιρο θέμα, στο οποίο υποφέρουν αισθητά τα σχολεία της περιοχής  μας και είναι η ασφάλεια των δρόμων πέριξ των σχολικών μας κτηρίων καθώς και η οδική συμπεριφορά των διερχομένων αυτοκινήτων. 

 

Με τη βοήθεια του Ινστιτούτου Ι.Ο.ΑΣ. «ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ» φορέα μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, που έχει σαν αποκλειστικό αντικείμενο την εκπαίδευση, την πρόληψη και μείωση των τροχαίων ατυχημάτων στην πατρίδα μας, την Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017 και ώρα 19:30-21:00 θα πραγματοποιηθεί σεμινάριο Οδικής Ασφάλειας από τον κο Δημήτριο Χατζηδοπαυλάκη, γονέα του σχολείου μας και υπεύθυνο κινητής μονάδας Ι.Ο.ΑΣ. "ΠΑΝΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ".

 Εκπαίδευση για εμάς, επένδυση για τα παιδιά μας.

 

Δείτε εδώ το Δελτίο Τύπου. 

 

To Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας "Πάνος Μυλωνάς"

 

 

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.