Μέγαρο Μουσικής & Βασιλόπιτα

Αγαπητοί γονείς,

To 3ο Δημοτικό Σχολείο Αλίμου, στο πλαίσιο της συνεργασίας, με το Σύλλογο Γονέων για τη διοργάνωση πολιτιστικών εξορμήσεων για όλη την οικογένεια, σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την παράσταση "Κυριακή πρωί στο Μέγαρο, Γνωριμία με την Ορχήστρα", στις 28 Ιανουαρίου 2018, ώρα 11:30.

Πρόκειται για μία ξεχωριστή συναυλία δυο διάσημων έργων με τη σύμπραξη της Κρατικής Ορχήστρας Αθηνών για μαθητές και μαθήτριες Δημοτικού και Γυμνασίου.

Με τη βοήθεια της Ορχήστρας και του μαέστρου Βλαδίμηρου Συμεωνίδη, οι μικροί μας φίλοι γνωρίζουν τους τονικούς χρωματισμούς και τις δυνατότητες όλων των ομάδων οργάνων μιας συμφωνικής ορχήστρας, αλλά και μαθαίνουν πως δεν μπορείς να γίνεις ήρωας, αν δεν διακινδυνεύσεις!

 

Benjamin Britten: Οδηγός των νέων στην ορχήστρα

Σεργκέι Προκόφιεφ: Ο Πέτρος και ο λύκος

Επιμέλεια - Κείμενα: Σοφία Τοπούζη

Κρατική ορχήστρα Αθηνών

Μουσική διεύθυνση: Βλαδίμηρος Συμεωνίδης

Περισσότερες πληροφορίας για την εκδήλωση δείτε στην ιστοσελίδα του Μέγαρου Μουσικής Αθηνών εδώ. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή επιστρέφοντας συμπληρωμένο το σημείωμα που θα βρείτε εδώ, μαζί με το αντίτιμο του εισιτηρίου:

 

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΥΧΕΡΟ ΤΟΥ 2018 ΤΗΣ ΤΑΞΗΣ!

Για τον τυχερό της κάθε τάξης ο Σύλλογος Γονέων προσφέρει δωρεάν το εισιτήριο για την παραπάνω παράσταση "Κυριακή πρωί στο Μέγαρο, Γνωριμία με την Ορχήστρα", που θα πραγματοποιηθεί στις 28 Ιανουαρίου 2018, ώρα 11:30.

Η εκδήλωση διοργανώνεται από το Σχολείο και το Σύλλογο Γονέων και θα την παρακολουθήσουν όσοι δηλώσουν συμμετοχή, αλλά ο τυχερός έχει ήδη το εισιτήριο στα χέρια του!

Επικοινωνία

Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

Σχολείο : 210 98 29 800

Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.