Καλοκαιρινή Γιορτή 2019

Αγαπητοί γονείς, 

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το Σάββατο 1η Ιουνίου 2019 και ώρα 6 το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η καλοκαιρινή μας γιορτή.

Αποχαιρετούμε όλοι μαζί τη σχολική χρονιά με χορό, ζωντανή μουσική και φαγητό!

 

Επίσης, θα θέλαμε να παρακαλέσουμε όλους τους γονείς, όπως εξοφλήσουν, έως τέλος Μαΐου, οποιαδήποτε οικονομική τους εκκρεμότητα όσον αφορά τις δραστηριότητες τους Σαββάτου, καθώς και την ετήσια συνδρομή τους ως προς το σύλλογό μας. 

Οι δραστηριότητες του Σαββάτου ολοκληρώνονται τέλος Μαΐου

- Τα τμήματα της Ρομποτικής, το τελευταίο Σάββατο του Μαΐου, θα κάνουν ανοιχτό μάθημα με τους γονείς (το τελευταίο μισάωρο).

- Τα τμήματα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, το τελευταίο Σάββατο του Μαΐου, θα έχουν ανοιχτό μάθημα με διαγωνισμούς, παιχνίδια και αγώνα μαζί με τους γονείς.

- Επίσης το τμήμα σκακιού, στο τελευταίο μάθημα του Μαΐου ,Θα γίνει σιμουλτανέ επίδειξη που θα μπορούν να παίξουν και οι γονείς.

Ευχαριστούμε.

Εκ του ΔΣ

 

 

 

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.