Ημερήσια Εκδρομή στους Δελφούς

Ο Σύλλογος Γονέων σε συνεργασία με το Σύλλογο Διδασκόντων διοργανώνει από κοινού ημερήσια καλοκαιρινή εκδρομή στο Μουσείο και τον Αρχαιολογικό χώρο των Δελφών, την Κυριακή 9 Ιουνίου 2019.

 

Η τιμή συμμετοχής είναι 12 ευρώ και περιλαμβάνει τη μεταφορά με λεωφορείο και την ξενάγηση από επαγγελματία ξεναγό. Η είσοδος στο μουσείο και τον αρχαιολογικό χώρο είναι δωρεάν ως σχολική ομάδα.

Στη συνέχεια προβλέπεται φαγητό στο παραδοσιακό εστιατόριο «Καραούλι», στην περιοχή Λιβάδι και περιήγηση στην πόλη της Αράχωβας.

Η αναχώρηση θα γίνει από το Σχολείο στις 8.00 και η επιστροφή στις 19.30 στο ίδιο σημείο. Οι μαθητές/τριες θα συνοδεύονται από τους γονείς τους.

Για τον καλύτερο προγραμματισμό, σας καλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας έως την Πέμπτη 30/5/2019, επιστρέφοντας συμπληρωμένη τη σχετική δήλωση μαζί με το απαιτούμενο χρηματικό ποσό έτσι ώστε κι εμείς να οργανώσουμε όσο το δυνατόν καλύτερα τη συγκεκριμένη ημέρα.

3o Δημοτικό Σχολείο Αλίμου

Εξ Αποστάσεως Εκπαίδευση Η Μάσκα του Διαδικτύου

booked.net

Επικοινωνία

  Συλλόγος : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 Μέλη Διοικητικού Συμβουλίου

  Σχολείο : 210 98 29 800

  Σχολείο : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.